- 19 اردیبهشت 1404
- اخبار استان
- کد خبر 133420
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز: فرخ قاسمیان- رحمان دشتی در نشست تخصصی «توسعه زیستفناوری دریایی و شیلات» که در سالن اجتماعات اداره بندر برگزار شد، بر اهمیت نقش پارکهای علم و فناوری استانهای ساحلی در توسعه اقتصاد دریامحور تاکید کردند.
رحمان دشتی، رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر در این نشست گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توسعه اقتصاد دریا محور را بهعنوان بخش مهمی از برنامه تحولی خود در نظر گرفته است و پارکهای علم و فناوری استانهای ساحلی آماده ایجاد حرکت دستهجمعی در این زمینه هستند.
وی با اشاره به نمونههای موفق جهانی مانند چین و اندونزی، خواستار سیاستگذاری هوشمندانه و همکاری جدی میان دولت، بخش خصوصی و جامعه علمی شد و افزود: با تمرکز بر فناوریهای زیستی و نوآوری و اجرایی شدن برنامههای همکاری در ۷ استان ساحلی، چشمانداز رشد اقتصادی و افزایش سهم اقتصاد دریا از تولید ناخالص داخلی، نزدیکتر از همیشه است.
دشتی با برجسته دانستن نقش حیاتی زیستفناوری دریایی و شیلات در امنیت غذایی و تولید ثروت، این حوزه را یکی از محورهای اساسی توسعه کشور معرفی کرد و اظهار داشت: دریا و اقتصاد دریا محور، یکی از پیشرانهای حیاتی کشور است و حوزه زیستفناوری دریایی، با توجه به پیوند نزدیک آن با امنیت غذایی و سلامت جامعه، جایگاه برجستهای در اسناد راهبردی کشور دارد.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس با اشاره به ظرفیتهای بینظیر استانهای ساحلی کشور با مجموع ۸۵۰۰ کیلومتر خطوط ساحلی، تاکید کرد: طرحهای توسعهای مرتبط با اقتصاد دریا، علاوه بر اشتغالزایی، میتواند ایران را در زمینههایی مانند آبزیپروری، تولید داروهای زیستی، مواد غذایی، انرژیهای پایدار و محصولات دریایی به جایگاه شایستهای در جهان برساند.
وی در پایان با اشاره به تولید سالانه ۵۳۰ هزار تن آبزی در کشور و سهم ۶ دهم درصدی ایران در آبزیپروری جهانی (رتبه ۱۷)، خواستار تلاش بیشتر برای ارتقای جایگاه ایران در این صنعت شد. /انتهای پیام
false
true
false
true