×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴  
false
true
توانیر: مدیریت مصرف، راهکار اصلی عبور از ناترازی برق در تابستان ۱۴۰۴

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، رجبی مشهدی در همایشی در کنگان، با اشاره به افزایش شدید مصرف برق در سال‌های اخیر و چالش‌های ناترازی و نقدینگی در صنعت برق، بر لزوم مدیریت مصرف تاکید کرد

وی گفت: در ۱۰ سال گذشته، سالانه ۲ هزار مگاوات به مصرف برق کشور اضافه شده، اما این میزان در سال ۱۴۰۳ به ۶۴۰۰ مگاوات رسیده است. رجبی مشهدی با اشاره به سهم بالای وسایل سرمایشی در مصرف برق، بهینه‌سازی تجهیزات و مدیریت مصرف انرژی در این بخش را ضروری دانست و از طرح کاهش ۵۰ درصدی مصرف با تعویض کولرهای پنجره‌ای خبر داد.

وی استان بوشهر را دارای پتانسیل بالایی برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی خورشیدی دانست و از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دعوت به مشارکت کرد.

غلامرضا حشمتی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر نیز توسعه زیرساخت‌های هوشمندسازی و اصلاح الگوی مصرف را از اولویت‌های اصلی استان برشمرد و از آمادگی این شرکت برای همکاری با سرمایه‌گذاران در زمینه انرژی خورشیدی خبر داد.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false