×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
چراغ های آزار دهنده، بلای جان رانندگان در بوشهر

به گزارش چغادک نیوز به نقل از خلیج فارس؛ نصب این چراغ‌ ها روی خودرو در شرایطی برای برخی رانندگان به ویژه جوانان مد شده که شب ها دید رانندگان مقابل را کور کرده و تبعات جبران ناپذیری از جمله تصادفات جاده ای در پی دارد.

بسیاری از رانندگان قانونمند از این وضعیت گله مند هستند و با اشاره این نورها را موجب کاهش دید و احتمال بروز خطراتی برای خود و راننده خاطی می دانند.

به گفته کارشناسان، قدرت لامپ زنون به حدی است که در فلاش دوربین‌های عکاسی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ چراغ‌های زنون که در برخی خودروها استفاده می‌شود غیر استاندارد است و فیلترهای لازم را برای محافظت از چشم ندارد، به همین دلیل نیز نباید از آن استفاده شود و نصب آن مشمول جریمه است.

سال گذشته، پلیس راه استان وعده برخورد با این دسته از خودروها داده بودند که از چراغ های آزاردهنده استفاده می کنند، اما به گفته رانندگان جاده های استان، این پدیده نه تنها کاهش نیافته بلکه رو به فزونی است.

لازم است پلیس راهور و پلیس راه با شدت بیشتری با این دسته از خودروهایی که با نصب این چراغ‌ها بر روی خودرو و حتی موتورسیکلت خود موجب آزار و اذیت دیگر رانندگان می‌شوند برخورد کنند.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false