×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۲۶ خرداد - ۱۴۰۴  
false
true
️استان بوشهر در ترازِ کشور!

به گزارش چغادک نیوز: صدای استان نوشت: صلاح الدین حاجب – «صدای استان»؛ باریکه‌ی استان بوشهر سال‌هاست منابع انرژی، منابع مالی و بزرگترین دامنه‌ی اشتغال را در کشور عزیرمان شِکل داده است.

این استان با تاریخ و منابع غنی، تجربه‌های تلخ و شیرین فراوانی را برای مردمش بدنبال داشته، از جمله، کشف میدان‌های عظیم نفت و گاز که فراز و نشیب‌های آن را در برگ برگِ تاریخ‌ها با چشم دیده و اکنون که تلخیِ آن را چندین نسل هست به یدک می‌کشند باید اینگونه اجحافِ حق خود را مظلومانه در سمتِ اشتباهِ دیگرِ تاریخ و بدونِ دادخواهی به برگِ دیگری از تاریخ بسپارند.

استان بوشهر کمترین سهم از درآمد منابع انرژی را با وجود مالکیت آن بخود اختصاص می‌دهد در حالی که آلودگی، بیماری، بیکاری و عدم پیشرفت امکانات و بِیسِ شهری و روستایی هنوز از معضلات اصلی و کلیدی استانِ بوشهرمان هست. شریانِ اصلی حاصل از سود آن باید در مجاورت این منابع عظیم شِکل بگیرد و سپس به اقصی نقاط کشور پمپاژ شود اما همچنان سال‌هاست که به شدت با نبود مسئولین متعصب یا بومی در خود غرقیم.

از خیرِ برکت‌تان گذشتیم، حداقل بگذارید اشتغال جوانانِ بیکارمان از منابعِ خودمان رفع حاجت شود تا شاهد انزوای بیشتر مردم استان‌مان نباشیم.مگر چه استانی به سبب همجواری جغرافیایی، استان بوشهر را منتفع کرده تا این رویداد انحصارگونه را شکسته و هم‌پای این باریکه‌ی تنها، خارِ مغیلان را به پایش فرو کند!

کدام استان همجوار یا غیر همجوار اجازه می‌دهد فرصت اشتغالزایی جوانانِ خود را به استانِ دیگری دو دستی تقسیم کند؟

یک مدیریتِ توانمند و متعصب را برای استان‌مان که تاکنون از آن بی‌بهره بودیم را آرزو داریم.کم نیست با سوادان و دانش‌آموختگان عالی در چهارگوشه اُستان‌مان که فرصت بکارگیری این عزیزان هم ربوده شد تا همچنان سایه‌ی مدیرانِ پروازی بر سَرِمان جولان دهد.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false