- 17 فروردین 1403
- يادداشت ها
- کد خبر 127008
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز؛ محمدمهدی رحمتی از فعالا رسانه ای نوشت: خبر حمله هواپیماهای رادارگریز آمریکایی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران که در مجاورت سفارت کشورمان در دمشق قرار داشت و به شهادترساندن مستشاران ارشد نظامی در یک ساختمان دیپلماتیک، شوکبرانگیز بود. برای رژیمی که در سالهای گذشته همه تلاش خود را کرده است تا در مجامع بینالمللی چهرهای قانون مدار و مظلوم برای خود ایجاد کند، چنین رفتارهای غیر معمولی نشانه چیست؟
تاریخ جعلی رژیم صهیونیستی پیش و پس از طوفانالاقصی
شنبه ۱۵ مهر ماه ۱۴۰۲ مصادف با ۷ اکتبر ۲۰۲۳ خبری باورنکردنی فضای رسانهای دنیا را درنوردید. مبارزان حماس با عبور از دیوار حایل و محدوده محاصره غزه وارد شهرکهای صهیونیستنشین اطراف شدند و با شکست حلقه اول ارتش رژیم، ضربه سنگینی را به آنها وارد ساختند. در این حمله، تعدادی از نظامیان و شهرکنشینان صهیونیست نیز به اسارت مبارزان حماس درآمدند.
بر اساس گزارشهای رسانههای صهیونیستی این حمله بیش از ۱۰۰۰ کشته و ۲۰۰ اسیر به آنها تحمیل کرد؛ اگرچه مبارزان حماس بنای بر ماندن در شهرکها را نداشتند و به نظر میرسید قصدشان از انجام این عملیات، ضربه حیثیتی به رژیم و گرفتن اسیر برای مبادله با اسرای فلسطینی باشد اما به دلیل آمادهنبودن ارتش صهیونیستی، حمله عمق بیشتری پیدا کرد و جنگ و درگیری در شهرکها به صورت پراکنده تا دو روز بعد از آن نیز ادامه داشت.
در این شرایط، دولت افراطی نتانیاهو که از ائتلاف با تندروترین گروههای سیاسی شکل گرفته، با سختترین چالش ممکن از زمان تشکیل این رژیم مواجه شد. علیرغم آنکه شاید حامیان اصلی رژیم صهیونیستی نیز در روزهای نخست عملیات طوفانالاقصی تصور نمیکردند؛ دولت افراطی مستقر به این جمعبندی رسید که برای عبور از این چالش لازم است سه هدف سخت را در دستور کار قرار دهد.
آرزوی صهیونیستها برای نابودی حماس
از روز ۵ آبان مصادف با ۲۷ اکتبر که حمله زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد تا به امروز ۵ ماه و ۱۰ روز گذشته است. اگرچه براساس گزارشهای ارتش این رژیم بخش عمدهای از خاک غزه اشغال شده است؛ اما اولاً هیچ دلیلی مبنی بر از بینرفتن حماس وجود ندارد و علاوه بر آن بخش زیادی از تونلهای ادعا شده از طرف رژیم نیز در سرزمین تسخیر شده در اختیار ارتش آنها قرار نگرفته است.
منابع ارتش اشغالگر از به شهادترساندن ۱۳ هزار نفر از نیروهای حماس سخن میگویند؛ اما اولاً به جز اعلام بدون شواهد، مدرک دیگری در این خصوص در دست نیست؛ ثانیاً روحیه بالای مبارزان فلسطینی و حمایت مردمی از آنها این ادعا را تأیید نمیکند.
طبیعی است که در برابر دشمن صاحب سلاحهای پیشرفته و قدرت برتر هوایی و حتی در اختیار دارنده زیرساختهای حیاتی مانند آب برق و اینترنت مقاومت متقارن امری امکانناپذیر باشد اما این عقبنشینی میدانی حتی از نظر کارشناسان رژیم نیز به منزله شکست حماس نیست.
غزه، سرزمینی بدون حاکمیت فلسطینی
یکی دیگر از موضوعاتی که علیرغم تاکید حامیان رژیم به ویژه آمریکا، نتانیاهو هیچ اعتقادی بهLS
false
true
false
true