آخرین خبرها

برگزاری نشست مشترک تامین اجتماعی و کمیته امداد جهت تامین مایحتاج شب عید نیازمندان

به گزارش چغادک نیوز: نشست مشترک  تامین اجتماعی و کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان تنگستان جهت جذب کمک مایحتاج شب عید خانواده های نیازمند و مشارکت در جشن نیکوکاری در اداره کل تامین اجتماعی استان برگزار شد.

 

مسولین کمیته امداد شهرستان تنگستان در این نشست با بیان اینکه ۴۴ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد وجود دارد که ۷ هزار و ۸۰۰ نفر از فرزندان یتیم و محسنین را شامل گردیده که در این راستا ۲۵ هزار حامی طرح اکرام کمک های مختلفی را به ایتام انجام می دهند ولی بازهم به کمک های بیشتری نیازمند می باشند که عمده آن جهت تامین معیشت و تحصیل آنان می باشد.

 

در این نشست محمد جواد بازدرهوا مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر ضمن اعلام حمایت و همکاری جهت اجرای طرح های کمیته امداد، آمادگی این اداره کل را جهت هرگونه همکاری اعلام داشت.

 

در پایان با  لوح سپاس و هدایایی به چند نفر از حامیان طرح اکرام کمیته امداد اهدا شد.

 

لازم به ذکر است: جشن ملی نیکوکاری با شعار عید همدلی امسال نیز همچون سالهای گذشته با هدف تأمین بخشی از نیازهای ضروری و مایحتاج شب عید خانواده های نیازمند و مورد حمایت کمیته امداد در قالب طرح هدیه نوروزی نیازمندان به ارزش هر  ۱۰ میلیون ریال بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *