×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۲۳ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
۲۴ بخشداری استان بوشهر به شبکه امن فیبرنوری متصل شدند

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر؛ محمدمهدی موسایی مدیر فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت استانداری بوشهر ظهر سه شنبه در نشست هماهنگی ارتقای اتصال بخشداری های استان به شبکه اظهار داشت: یکی از وظایف ستاد انتخابات استان تامین سلامت در فرآیند برگزاری روز انتخابات است که این مهم را می‌توان با امنیت در ارتباطات فناوری اطلاعات تا بخش زیادی تامین کرد.

موسایی در خصوص لزوم اتصال دستگاه‌های اجرایی استان به شبکه دولت و حذف چرخه کاغذی مکاتبات افزود: برابر مصوبه هیئت دولت، باید تدابیری اتخاذ شود تا در راستای تحقق دولت الکترونیک و جلوگیری از هرگونه جعل و تخلف، چرخه کاغذی حذف شده و مکاتبات اداری فقط از طریق شبکه دولت صورت پذیرد.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات استانداری بوشهر یادآور شد: با اتصال ۸ بخشداری دیگر به شبکه امن فیبرنوری، اکنون ۲۴ بخشداری به این شبکه متصل شده اند.

وی اضافه کرد: در استان بوشهر در راستای اتصال بخشداری ها و فرمانداری ها و ادارات ذیربط به سیستم امن فیبرنوری، تاکنون اقدامات ارزشمندی انجام شده و این روند تداوم دارد.

این نشست به ریاست مدیر فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت و با حضور مدیر کل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری، معاون دفتر امور شهری و شوراها، معاون و مدیر شبکه مخابرات منطقه‌ی بوشهر، بخشداران و شهرداران آبپخش، آبدان، بردخون، بوشکان، ریگ، سعدآباد و سیراف در محل سالن شماره ۱ استانداری برگزار شد.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false