احسان حفظ اله در گفتگو با چغادک نیوز اظهار داشت: با همکاری حسین احمدی مدیر عملیات عمومی خارگ برنامه دوچرخه سواری با حضور گرم کارکنان مدیریت عملیات عمومی خارگ برگزار شد.
رئیس هیئت دوچرخه سواری خارگ افزود: مدیر عملیات عمومی خارگ با حضوری گرم همراه با گروهی از کارکنان و خانواده هایشان این برنامه را استارت زدند و آغازی شد برای برنامه های آتی که به صورت منظم و هر هفته در روزهای جمعه برگزار خواهد شد .
وی ادامه داد: دوچرخه سواری یک ورزش بسیار سالم است و برای تمام سنین، از کودکان خردسال تا بزرگسالان لذت بخش است و همچنین برای محیط زیست نیز مفید می باشد .
حفظ اله در پایان ضمن قدردانی از مدیریت عملیات عمومی خارگ، عنوان کرد: از کلیه همکاران در شرکت های نفتی منطقه خارگ، ادارات دولتی و مردم عزیز بومی جهت حضور در این برنامه های این هیئت که همراه با نشاط و سلامتی است دعوت به شرکت می نمایم.

پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز اخبار سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی استان بوشهر را از طریق پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز؛ ببینید