مسولین کمیته نرخ گذاری و حل اختلاف جامعه حرفه ای هتل داران استان منصوب شدند

به گزارش چغادک نیوز: سومین نشست هیات مدیره جامعه حرفه ای هتلداران استان بوشهر مصادف با آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) در هتل ناکو برگزار شد.

 

در این نشست که با حضور عادل مطاف بازرس ویژه هتل‌داران استان برگزار شد، اعضا ضمن بررسی اولویت‌های موجود به بحث و بررسی و تصمیم گیری در خصوص تشکیل کمیته های تخصصی پرداخته، مسئولیت و شرح وظایف دو کمیته را مشخص نمودند.

 

ایمان محمدی باغملائی به سمت مسئول کمیته نرخ‌گذاری و  امیر عباس علیشاهی به سمت مسئول کمیته حل اختلاف جامعه حرفه ای هتل آران استان بوشهر انتخاب شدند.

 

در پایان نیز پیرامون ویژه برنامه های روز جهانی جهانگردی و آغازهفته گردشگری که پنجم لغایت ۱۱ مهر ماه می باشد به بحث تبادل نظر پرداخته شد و مواردی مطرح و مصوب شد.

 

ایمان محمدی باغملایی دبیر جامعه هتل‌داران استان بوشهر در این راستا گفت: با حمایت همه اعضای جامعه و هیئت مدیره و اداره کل میراث انشالله بزودی در بحث نرخ گذاری اتفاقات خوبی خواهد افتاد و با توجه به کارآمدی بیش از پیش مجموعه میراث توانایی این وجود دارد که در بحث استانداردسازی هتلها با توجه بیشتر به قوانین و البته مطابقت دهی با استانهای همجوار کیفیت خدمات بیشتر از پیش شود.

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *