۵۰ میلیارد ریال برای بهسازی بازار بوشهر اختصاص یافت

به گزارش چغاک نیوز به نقل از ایرنا، وحید نیک‌روش روز پنج‌شنبه دردر نشست با رییس اتاق اصناف و تعدادی از اتحادیه های مرتبط به بازار بوشهر اظهار کرد: ساماندهی بازار و مرکز شهر بوشهر در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.

وی افزود: بازار بوشهر یک ظرفیت بسیار خوب گردشگری و اقتصادی دارد و یکی از برنامه های شورای ششم بهسازی وضعیت بازار و مرکز شهر است.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر تصریح کرد: طرح بهسازی میدان و خیابان انقلاب در ادوار قبل به صورت ناقص اجرا شده است در حالی که شاهدیم بازارهای زیادی از کشور شاهد حذف عبور و مرور خودرو و تبدیل به گذر پیاده رو شده که با استقبال مواجه شده و این طرح قابلیت اجرا با فراهم کردن الزامات آن در مرکز شهر می باشد.

نیک روش بیان کرد: بازار ماهی فروشان یکی از جذابیت‌های گردشگری و خرید شهر بوشهر است که در شرایط نامناسبی به سر می برد و در جهت عرضه بهتر آبزیان باید محل جدید جهت این بازار اختصاص یابد تا عرضه عمده و خرده آبزیان در آن با رعایت شرایط بهداشتی و سلامت عرضه محصولات رعایت شود.

وی ادامه داد: هر گونه اجرای طرح ساماندهی بازار با همکاری اصناف و اتحادیه ها خواهد بود تا شاهد فراهم شدن شرایط خوبی برای قلب اقتصادی شهر بوشهر ایجاد شود.

نیک روش گفت: بازار بوشهر در قدیم از قطب های تجاری و اقتصاد بوده و تلاش مدیریت شهری با همراهی اتاق اصناف بهبود شرایط بازار و رونق هر چه بیشتر آن است.

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *