کنعانی: منطقه شاهد پویایی مثبت از مسیر ارتباط و گفتگوی کشورها با یکدیگر است

به گزارش چغادک نیوز به نقل از ایرنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص پویایی و تحرکات دیپلماتیک ایران در منطقه نوشت: منطقه شاهد پویایی مثبت از مسیر ارتباط و گفتگوی بیشتر کشورها با یکدیگر است. سفر وزیر خارجه عربستان به ایران، از سرگیری فعالیت های سفارت های امارات و قطر و سفر منطقه‌ای وزیر خارجه کشورمان به حوزه خلیج فارس، نوید بخش آینده‌ای روشن مبتنی بر همکاری سازنده کشورهای منطقه با یکدیگر است.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران شامگاه ۲۹ خرداد در صدر هیاتی عازم قطر شد تا با مقامات آن کشور در خصوص موضوعات مختلف دوجانبه، منطقه ای و بین المللی بحث و تبادل نظر داشته باشد، همچنین قرار است وزیر امور خارجه و هیات همراه وی پس از قطر، برای دیدار و گفتگو با مقامات عمان عازم مسقط پایتخت این کشور شوند.

 

انتهای پیام/

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

چگونه اوکراینی‌ها حمله پهپادی هولناک به روسیه را ترتیب دادند؟

سرویس امنیتی اوکراین اعلام کرده است که 41 هوپیمای روسیه هدف قرار گرفته‌اند، از جمله بمب‌افکن‌های استراتژیک و هواپیماهای نظارتی؛ اگرچه مشخص نیست که دقیقا چه تعداد هواپیما به‌طور کامل از سرویس‌دهی خارج شده‌اند. این حملات چهار پایگاه هوایی در دل روسیه را هدف قرار دادند که دورترین آن یعنی پایگاه «بِلایا» واقع در منطقه «ایرکوتسک»، حدود 4500 کیلومتر از مرز اوکراین با روسیه فاصله دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *