آخرین خبرها

دیدار نخست وزیر پاکستان با مخبر، تحکیم تجارت با ایران محور گفت‌وگوها

به گزارش چغادک نیوز، روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی دفتر نخست وزیری پاکستان در اسلام‌آباد، «شهباز شریف» روز گذشته در آنکارا با «محمد مخبر» معاون اول رئیس جمهور ایران دیدار و پیرامون موضوعات مورد علاقه متقابل رایزنی کرد.

شهباز شریف با یادآوری دیدار اخیر خود با آیت‌الله رئیسی رئیس جمهوری ایران در نقطه مشترک مرزی، افتتاح بازارچه مرزی را گامی رو به جلو برای تحکیم تجارت دوجانبه عنوان کرد.

نخست وزیر پاکستان پیشبرد سازوکار تهاتر با ایران را خوشایند و به سود مردم دو کشور همسایه دانست و گفت که اسلام‌آباد متعهد به ارتقای همکاری‌های فی مابین با تهران است.

براساس این گزارش، مراسم تحلیف و آغاز به کار دولت رجب طیب اردوغان روز شنبه ساعت ۱۷ به وقت محلی آغاز شد و پس از پخش سرود ملی، سخنرانی اردوغان و تلاوت قرآن و دعا در ساعت ۱۸ پایان یافت.

در این مراسم هیات هایی عالی رتبه به نمایندگی از کشورهای مختلف حضور داشتند.

نخستین بازارچه مرزی ایران در پیشین سیستان و بلوچستان با پاکستان روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت امسال توسط آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران و شهباز شریف نخست وزیر پاکستان به بهره‌برداری رسید.

یک روز پس از دیدار سران جمهوری اسلامی ایران و پاکستان، کابینه دولت پاکستان به ریاست نخست وزیر تشکیل جلسه داد و اعلام شد که وزیر خارجه این کشور در راس یک هیات بلندپایه برای تسریع اجرای توافقات دوجانبه، به تهران سفر می‌کند.

 

انتهای پیام/

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *