×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱ مرداد - ۱۴۰۴  
false
true
کره شمالی، واشنگتن و سئول را به باج‌خواهی هسته‌ای متهم کرد

به گزارش چغادک نیوز به نقل از ایرنا به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی بامداد جمعه نوشت: نقشه آنها برای در هم کوبیدن ما از لحاظ نظامی، نشانه آشکار دیگری از این است که جنون جنگ‌سالاران به نقطه‌ای رسیده‌اند که نمی‌توان آن نادیده گرفت.

خبرگزاری کره شمالی افزود: هیاهوی دیوانه‌وار جنگ هسته‌ای در میان آمریکا و سردمداران دست‌نشانده و جنگ‌طلب باعث می‌شود که پاسخ‌های متناسبی به آنها داده شود.

این خبرگزاری با تاکید بر ادامه توسعه برنامه‌های تسلیحاتی کره شمالی اعلام کرد که پیونگ یانگ «حق مشروع یک کشور مستقل را دارد که از ابزارهای قدرتمندتر برای دفاع از خود و جلوگیری از ایجاد وضعیت‌های جدی و تهدیدهای آتی برخوردار شود.»

آمریکا و کره جنوبی از ماه مارس تاکنون مجموعه‌ای از رزمایش‌های سالانه را با شدت بیشتری پیگیری کرده‌اند. در این رزمایش‌های دریایی و هوایی از یک ناو هواپیمابر و بمب‌افکن‌های آمریکایی استفاده می‌شود.

کره شمالی واکنش خشم‌آلودی به این رزمایش‌ها داشته و آنها را تمرینی برای تهاجم خوانده است.

این کشور همچنین در ماه‌های اخیر فعالیت‌های نظامی را افزاش داده و از کلاهک‌های هسته‌ای کوچک‌تر رونمایی کرده و موشک بالستیک قاره‌پیمایی آزمایش کرده که قادر است به آمریکا اصابت کند.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false