×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
حمله “سگ همسایه” به دختر نوجوان!

به گزارش چغادک نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم، حمله سگ به شهروندان در کشور ما مسبوق به سابقه است و تاکنون شاهد زخمی شدن و یا فوت هموطنان به این علت بوده‌ایم. در آخرین مورد نیز یک سگ نژاد “ژرمن” باعث زخمی شدن یک دختر ۱۸ ساله شده است.

بیشتر بخوانید

مادر این دختر درخصوص حادثه به تسنیم گفت: روز جمعه (۵ اسفند ماه) قصد رفتن به خانه یکی از اقوام در محله دارآباد تهران را داشتیم. زمانی که ماشین را پارک کرده و به محل رسیدیم، به محض پیاده شدن دخترم از ماشین، یک سگ نژاد “ژرمن” به دخترم حمله و زانوی او را زخمی کرد. ما هم بلافاصله دخترم را به مرکز بهداشت بردیم که در آنجا اقدامات درمانی انجام شد و تاکنون دو نوبت واکسن هاری دریافت کرده است.

وی با بیان اینکه دخترم به شدت ترسیده بود اما اکنون شرایط بدی ندارد، گفت: بعد از پرس‌وجو متوجه شدیم که این سگ متعلق به یکی از همسایگان اقوام ما بوده و زمانی که ما رسیدم به صورت کاملاً رها در وسط خیابان بود که این مورد بی‌مسئولیتی صاحب سگ را نشان می‌داد!

به گزارش تسنیم، این اولین مورد از حمله سگ نبوده و آخرین نیز نخواهد بود؛ لذا واجب است که مسئولین هرچه سریع‌تر نگهداری سگ‌های خانگی و همچنین نحوه برخورد با سگ‌های ولگرد را قانونمند کرده تا از وارد شدن خسارات جبران‌ناپذیر به شهروندان جلوگیری شود.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false