مشارکت ۱۸ شناور امدادی و قایق همیار ناجی در ایام تعطیلات نوروزی در استان بوشهر

محمد شکیبی نسب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با بیان اینکه استان بوشهر دارای طولانی‌ترین مرز دریایی با خلیج‌ فارس است، اظهار داشت: استان بوشهر دارای ۹۶۷ کیلومتر ساحل با خلیج‌فارس دارد و ۸۰ درصد شهرستان‌های این استان ساحلی است.

وی با بیان اینکه ایستگاه‌های جستجو و نجات دریایی در طول استان بوشهر شبانه‌روزی خدمات‌رسانی می‌کنند افزود: ۶ ایستگاه جستجو و نجات دریایی همراه با شش شناور پیشرفته و نوین ناجی و نیروهای ماهر و با تجربه در نوار ساحلی استان بوشهر شبانه‌روز آماده خدمات‌رسانی هستند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به برنامه‌ریزی برای خدمات‌رسانی به گردشگران دریایی در ایام تعطیلات نوروزی تصریح کرد: علاوه بر ۶ شناور ناجی مستقر در ایستگاه‌های جستجو و نجات دریایی ۱۲ فروند قایق همیار ناجی در سواحل استان بوشهر مشارکت می‌کنند.

شکیبی نسب با بیان اینکه در مجموع ۱۸ شناور امدادی و قایق همیار ناجی در ایمنی گردشگران دریایی در ایام تعطیلات نوروز فعال می‌شود اضافه کرد: خوشبختانه با توجه به فعال بودن مراکز جستجو و نجات دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر در نوروز سال ۱۴۰۰ هیچ غرقی در خلیج‌فارس در استان بوشهر ثبت نشد و این درحالی است که ۱۳ نفر هم نجات یافتند.

وی با اعلام شماره تلفن ۱۵۵۰ برای پاسخگویی به اضطرار دریایی در خلیج‌فارس خاطر نشان کرد: در این زمینه ۸ مرکز کنترل ترافیک دریایی پاسخگوی امدادرسانی و اضطرار دریایی هستند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: طرح تسهیل سفرهای دریایی ویژه نوروز تا ۱۵ فروردین فعال است و به بهترین شکل ممکن به مسافران دریایی خدمت‌رسانی می‌شود.

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

هشدار نسبت به آلودگی پیامک های لینک دار سرشماری / مردم مطمئن باشند اطلاعات آنها به مراجع مالیاتی، قضایی و غیره ارائه نمی‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با هشدار درباره مخاطرات سایبری اعلام کرد پیامک‌های سرشماری ۱۴۰۵ فاقد لینک است و شهروندان باید برای تکمیل اطلاعات، شخصاً به سامانه رسمی دولت من مراجعه کنند؛ همزمان از افتتاح طرح‌های پیشران در حوزه آب، حمل‌ونقل جاده‌ای و درمان تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *