- 23 بهمن 1401
- ایران و جهان
- کد خبر 102616
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم ، ساعت ۴ بامداد روز دوشنبه ۱۷ بهمن ماه زلزلهای بهقدرت ۷٫۶ ریشتر (بر اساس مرکز زلزلهنگاری آمریکا ۷٫۸ ریشتر) رخ داد که منجر به خسارات زیادی در ۱۰ استان جنوبی این کشور شده است. دومین زمینلرزه بزرگ با قدرت ۷٫۴ ریشتر نیز در ساعت ۱۴ دوشنبه رخ داد که منجر به تشدید خسارات شد.
این زلزلهها در عمق ۷ و ۱۴ کیلومتری زمین رخ داده و کانون آنها شانلی اورفا بوده که در شهرهای حاتای، آدیامان، عثمانیه، وان، موش، غازی عنتاب، سیواس، آدانا و قیصری نیز خسارات سنگینی بهجای گذاشته است.
تاکنون ۲۴۶۱۷ نفر در این زلزله جان خود را از دست داده و ۸۰ هزار و ۲۷۸ نفر نیز مصدوم شدهاند، همچنین ۶۴۴۴ بنا ویران شده است.
دستگیری ۶۲ پیمانکار ساختمانی در ترکیه
بیش از ۶۲ پیمانکار ساختمانی در ترکیه که ساختمانهایشان فروریخته دستگیر شده اند. حکم آنها قتل عمد اعلام شده است.
false
true
false
true