- 21 بهمن 1401
- صفحه اصلی چغادک نیوز
- کد خبر 102364
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم از بوشهر، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در این آیین با تبریک ایامالله دهه فجر با اشاره به اینکه امروز ۳ هزار خانواده مددجو از دست رنج خود امرار معاش میکنند اظهار داشت: این سه هزار خانوار با شرکت در برنامههای آموزش مهارتی و راهاندازی واحد اقتصادی خرد و مشاغل خانگی زمینه خودکفایی اقتصادی خود با حمایت کمیته امداد فراهم کردند.
سید مرتضی بختیاری یکی از مأموریتهای مهم کمیته امداد بر اساس دستورات مقام معظم رهبری را توانمندسازی مددجویان دانست و بیان کرد: مددجویان با فرا گرفتن آموزش مهارتی و راهاندازی کسب و کار تولیدی بر اساس ظرفیت مناطق به اشتغال پایدار میرسند و درآمد با ثبات کسب میکنند.
وی اشتغال مددجویان و توجه به تولیدات مددجویان را یکی از اولویتها دانست و خاطر نشان کرد: تکمیل زنجیره تولید در راهاندازی واحدهای تولیدی و مشاغل خرد یکی از برنامهها است که ایجاد بازارچه و نمایشگاه دائمی در مرکز استانها در دستور کار قرار دارد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور با بیان اینکه استان بوشهر در اجرا طرحهای اشتغالزایی مددجویان پیشتاز است گفت: بررسیها نشان میدهد تسهیلات بانکی پرداخت شده برای اجرا طرحهای اشتغالزایی مددجویان در استان بوشهر ۸۴ درصد و متوسط کشوری ۷۴ درصد است.
بختیاری کمیته امداد را کارگاه عملیاتی در تحقق منویات مقام معظم رهبری دانست و بیان کرد: طرحهای اشتغالزایی بر اساس تعهدات امسال اجرا و زمینه اشتغال مددجویان فراهم میشود.
کمک ۳۳۰ میلیارد تومانی خیران
امام جمعه بوشهر نیز، کمیته امداد را یکی از نشانههای اسلامى، انقلابی و ولایی بودن نظام جمهوری اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: کمیته امداد یک پدیده الهی است که خداوند متعال در پرتو انقلاب اسلامی به مردم ایران هدیه کرده است.
آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری، کمیته امداد را نهاد موفق و ارزشمند در خدماترسانی به مردم محروم و نیازمند دانست و افزود: کمیته امداد بهعنوان یکی از مولفههای قدرت در نظام جمهوری اسلامی محسوب میشود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر از کمک ۳۳۰ میلیارد تومانی خیران به مددجویان کمیته امداد در استان در ۱۰ ماه امسال خبر داد و بیان کرد: میزان پرداخت زکات در استان بوشهر از ۵ میلیون تومان در ۱۱ سال گذشته امسال به ۶۴ میلیارد تومان رسیده است.
وی توانمندسازی دانشبنیان و ایجاد شغل پایدار برای کسب درآمد مددجویان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: استفاده از فناوری نوین در اجرا طرحهای اشتغالزایی و بازاریابی یک ضرورت است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تأکید بر ضرورت ایجاد بازار ثابت برای عرضه محصولات مددجویان کمیته امداد افزود: باید از ظرفیت کمیته امداد برای اقتدار ایران در عرصههای مختلف اقتصادی استفاده شود.
راهاندازی بازارچه برای فروش محصولات
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر هم با بیان اینکه امروز اشتغالزایی از رویکردهای مهم کمیته امداد است گفت: همواره تلاش شده مددجویان عزتمندانه روی پای خود بایستند.
اکبر پورات ، جشن خودکفایی ۳ هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد را از تلاشهای جهادی کمیته امداد دانست و خاطر نشان کرد: امروز جهاد خدمترسانی در دولت به سرعت در حال انجام است و دولت به این خادمی افتخار میکند.
وی از راهاندازی ۳ بازارچه برای فروش محصولات و تولیدات مددجویان کمیته امداد در هر شهرستان استان بوشهر خبر داد و ادامه داد: از ابتدای امسال یکهزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی و یکهزار میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه پرداخت شده است.
۷ هزار و ۵۰۰ نفر با ورود به فضای کسب و کار به خودکفایی رسیدند
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر نیز در این آیین گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳ هزار خانوار مددجو در قالب ۷ هزار و ۵۰۰ نفر با ورود به فضای کسب و کار به خودکفایی رسیدهاند.
محمدرضا میری افزود: با خودکفایی این مددجویان، افراد زیر پوشش کمیته امداد ۱۲۷ میلیارد تومان به بودجه عمومی کمک میشود و حداقل درآمد سالانه این تعداد طرح اشتغالزا ۱۵۱ میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه در سال جاری تاکنون ۵۴۰ میلیارد تومان معادل ۸۶ درصد بودجه تبصره ۱۶ تعیین شده تخصیص یافته است گفت: با این اعتبار ۱۲ هزار و ۴۶۸ فرصت شغلی ایجاد شده است.
در حاشیه این همایش نمایشگاهی از دستاورد و دست بافتههای مددجویان کمیته امداد استان بوشهر در قالب ۲۵ غرفه راهاندازی شد.
false
true
false
true
نمایشگاه بهاره یا دستفروشی بهاره
هر سال قبل از سال نو یکی از سیاستهای دولت برای تنظیم بازار شب عید کنترل قیمتها، ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا و عرضه کالا و اقلام مورد نیاز مردم در ایام پیک مصرف، راهاندازی نمایشگاه فروش بهاره در استانها بوده است.
در بوشهر نیز هر ساله نمایشگاه بهاره با هدف تعدیل قیمتهای اجناس ، عرضه مستقیم کالاها در و ارائه محصولات با کیفیت به شهروندان برگزار می شود اما در این چند سال نمایشگاههایی که در محل نمایشگاه بین المللی بوشهر برگزار میشوند، به جای اینکه نمایشگاه عرضه مستقیم کالا باشند فروشگاه عرضه کالا هستند و
جولان کالاهای بیکیفیت در نمایشگاه بهاره سبب شده تا مردم دل خوشی از این نمایشگاهها نداشته باشند.
در حالی که متولی نمایشگاه بهاره و پاییزه اتاق اصناف و ناظر اداره صمت می باشد اما در چند سال اخیر برگزاری نمایشگاههای بهاره و پاییزه به یک فرد خاص به طور انحصاری داده شده است و نظارت چندانی بر عملکرد مجری نیست به ویژه در قیمت گذاری غرفه ها نیست .
در حالی اتاق اصناف استان بوشهر گویا با رویکرد درآمد زایی به این نمایشگاهها نگاه می کند واثری از تولید کنندگان در نمایشگاههای بهاره و پاییزه نیست و این نمایشگاهها به به جای حمایت از تولید داخلی و مصرف کنندگان ، افراد معمولی و دستفروشان برای درآمد مقطعی غرفه ها را در اختیار گرفته و اجناس چینی و درجه دو و سه به مردم عرضه می کنند .
اگر یک آمار گرفته شود بالای ۸۰ درصد غرفه داران این نمایشگاهها فاقد پروانه صنفی و تولیدی هستند و این غرفه داران از بالا بودن قیمت غرفه ها گلایه مند هستند و همین گرانی باعث گران تر عرضه شدن کالا ها به شهروندان می شود
در پایان انتظار است سازمان صمت اتاق اصناف و شرکت نمایشگاهها رویکرد خود نسبت به نمایشگاههای بهاره و پاییزه تغییر دهند و با استفاده از تجربیات استانهای دیگر و از ظرفیت مجریان توانمد تر دیگر بهره ببرند و از انحصار خاص برای جلوگیری کنند تا شاهد برگزاری واقعی نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا در بوشهر باشیم .