۲۲ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد

به گزارش چغادک نیوز به نقل از تسنیم ، مصدق کشاورزی گفت‌، جایگاه اشتغال استان در کشور را برتر اعلام کرد و اظهار داشت: در ارزیابی‌های انجام شده، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر در شاخص‌های عملکردی اختصاصی و عمومی با رشد ۱۵ درصدی نسبت به سال قبل رتبه برتر کشوری با اختلاف بسیار زیاد با سایر استان‌ها به خود اختصاص داده است.

وی تعهد اشتغال امسال استان بوشهر را ۲۱ هزار و ۶۷۴ نفر ذکر کرد و گفت: حسب دستور استاندار تاکنون برنامه‌ریزی برای ۳۰ هزار نفر اشتغال در استان بوشهر انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از ایجاد ۲۲ هزار فرصت شغلی در ۹ ماه امسال در استان خبر داد و گفت: امسال تاکنون ۲۲ هزار و ۱۰۱ فرصت شغلی در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده که با برنامه‌ریزی و پیگیری لازم بر اساس برنامه تعهد شده وزارت کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۱۰۲ درصد محقق شده است.

کشاورزی ادامه داد: با افزایش طرح‌های اشتغال‌زایی تا پایان سال فرصت‌های اشتغال‌زایی استان بوشهر نسبت به تعهد ایجاد شده به  ۱۳۸ درصد نسبت به تعهد خواهد رسید.

وی با اشاره به فرصت‌های اشتغال‌زایی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌‌های خدادادی در حوزه دریا، نفت و گاز و صنایع معدنی، توسعه متوازن مناطق مختلف به ویژه مناطق کمتر برخوردار استان، اشتغال‌زایی گسترده به دنبال دارد و تحقق این مهم نیز مستلزم ایجاد زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های بخش دولتی و خصوصی است.

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

هشدار نسبت به آلودگی پیامک های لینک دار سرشماری / مردم مطمئن باشند اطلاعات آنها به مراجع مالیاتی، قضایی و غیره ارائه نمی‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با هشدار درباره مخاطرات سایبری اعلام کرد پیامک‌های سرشماری ۱۴۰۵ فاقد لینک است و شهروندان باید برای تکمیل اطلاعات، شخصاً به سامانه رسمی دولت من مراجعه کنند؛ همزمان از افتتاح طرح‌های پیشران در حوزه آب، حمل‌ونقل جاده‌ای و درمان تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *