به گزارش چغادک نیوز حسین یگانه در گفتوگو با تسنیم با بیان اینکه میزان آلودگی هوا در استان بوشهر افزایش یافته است اظهار داشت: غلظت ریزگردها و افزایش گرد و خاک، هوای استان بوشهر را در شرایط خطرناک قرار داده است.
وی وضعیت هوای استان بوشهر در بامداد امروز را بین ۲۳۰ تا ۴ هزار میکرو گرم بر مترمکعب دانست و بیان کرد: ساعت ۴ بامداد امروز وضعیت آلودگی هوا در دیلم ۲ هزار و ۴۰۰، گناوه ۴ هزار و ۶۰۰ و بوشهر ۳ هزار میکروگرم بر مترمکعب ثبت شده که بسیار ناسالم است.
رئیس اداره پایش و نظارت زیست محیطی حفاظت محیط زیست استان بوشهر به آخرین وضعیت آلایندگی استان پرداخت و خاطر نشان کرد: میزان آلایندگی در دیلم ۱۶۰۰ ، گناوه ۲۲۰۰ ، بوشهر ۱۲۰۰ و برازجان ۲۸۰۰ میکروگرم بر مترمکعب ثبت شده که خطرناک است.
یگانه میزان آلودگی در کنگان و عسلویه را به ترتیب ۴۶۱ و ۲۶۴ میکرو گرم بر مترمکعب دانست و گفت: این میزان نشان از ناسالم بودن هوای این دو شهر است.
وی با اشاره به پرهیز در رفت و آمد در این وضعیت هوایی تأکید کرد: با توجه به غلظت ریزگردها و افزایش گرد و خاک وضعیت هوا برای گروههای حساس به ویژه سالمندان، بیماران قلبی، تنفسی و کودکان بسیار خطرناک است.
پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز اخبار سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی استان بوشهر را از طریق پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز؛ ببینید