۵۸ درصد واحدهای مسکونی استان بوشهر مقاوم سازی شده است

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنیاد مسکن استان بوشهر؛ معاون بازسازی بنیاد مسکن استان بوشهر گفت: در حال حاضر ۷۴ هزار واحد مسکونی در سطح استان وجود دارد که ۵۸ درصد آن مقاوم سازی شده است.

سالار عبداللهی در گردهمایی شهرداران، شوراهای اسلامی و دهیاران شهرستان دشتی اظهار داشت: هم اکنون میانگین نرم کشوری در زمینه مقاوم سازی ۵۰ درصد است.

معاون بازسازی بنیاد مسکن استان بوشهر افزود: شهرستان دشتی در این زمینه با ۶۰ درصد در سطح استان پیشتاز است.

عبداللهی با بیان اینکه در زمینه پیشگیری و مقاوم سازی اقدامات خوبی صورت گرفته است، گفت: شهرستان دشتی در زمینه طرح اقدام ملی مسکن و مقاوم سازی واحدهای مسکونی رتبه اول استان به خود اختصاص داده است.

وی خاطر نشان کرد: ۴۵ میلیارد تومان برای مسکن محرومین استان اختصاص داده شده است.

عبداللهی اضافه کرد: در زمان زلزله بخش شنبه و طسوج هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی مقاوم سازی شده است.

وی ادامه داد: خانواده‌های دو معلول در شهرستان صاحب مسکن می‌شوند.

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

بوشهر میزبان نخستین جشنواره ملی چندرسانه‌ای فناوری هسته‌ای و زندگی شد

در آیینی با حضور مسئولان استانی و اصحاب رسانه، از پوستر نخستین جشنواره ملی چندرسانه‌ای «فناوری هسته‌ای و زندگی» در صدا و سیمای مرکز بوشهر رونمایی شد. این جشنواره ملی با همکاری سازمان انرژی اتمی ایران و به میزبانی استان بوشهر، بهمن‌ماه امسال برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *