آخرین خبرها

راه‌اندازی پویش نذر تلاوت در مجالس عزای امام حسین (ع)

به گزارش چغادک نیوز، در آستانه ماه محرم پویش نذر تلاوت به همت مجمع قرآنی حسینیه صاحب‌الزمانی (عج) تهران آغاز بکار کرد.

نذر‌های فرهنگی از جمله اقدامات ارزشمندی است که طی سال‌های اخیر رواج پیدا کرده و با این سنت حسنه افراد می‌توانند تخصص خود را به خدمت دیگران بیاورند که یکی از این کار‌ها نذر تلاوت است.

قاریان قرآن کریم می‌توانند با شرکت در پویش نذر تلاوت، در هیئات مذهبی به تلاوت بپردازند و با انتشار و ارسال آن به دبیرخانه پویش در ترویج این سنت پسندیده سهیم باشند.

علاقه‌مندان می‌توانند سه تا پنج نوبت تلاوتشان را نذر امام حسین (ع) کرده و در هیئات مذهبی اجرا و فیلم تلاوت را به همراه پوستر پویش در صفحه شخصی‌شان با هشتک #نذر_تلاوت منتشر کنند.

تا پایان ماه صفر به ۱۰ قاری قرآنی که بیشترین تلاوت را در مجالس امام حسین (ع) انجام داده و آن را منتشر کرده‌اند هدایای نفیسی اهدا می‌شود./فارس

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

تاکید عارف بر ضرورت تحول رویکرد حکمرانی در حوزه فرهنگ و هنر پس از جنگ ۱۲ روزه

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌های دولت برای اقتصاد فرهنگ و هنر، بر ضرورت تغییر و تحول رویکرد حکمرانی در این حوزه به ویژه پس از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد و گفت: نباید یک نفر و یا شورای تامین برای فرهنگ و هنر کشور برخلاف نگاه بزرگان و مصوبات شورای انقلاب فرهنگی تصمیم‌گیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *