×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۱۹ مرداد - ۱۴۰۴  
false
true
انتقاد سفیر مسکو از حجم زیاد اخبار جعلی در رسانه‌های آمریکایی درباره روسیه

به گزارش چغادک نیوز، سفیر روسیه در واشنگتن از میزان گسترده اطلاعات غلط و فراکنی درباره سیاست خارجی مسکو در رسانه‌های آمریکایی شدیدا انتقاد کرد.

براساس گزارش خبرگزاری تاس، «آناتولی آنتونوف» گفت: من بعضی وقتها از حجم زیاد اطلاعات غلط درباره سیاست خارجی روسیه در رسانه‌های آمریکا شوکه می‌شوم.

وی در مصاحبه با شبکه راشا تودی در آمریکا افزود: هر روز صبح وقتی که بیدار می‌شوم و روزنامه‌های آمریکایی را می‌خوانم، یا تلویزیون را روشن میکنم از این حجم اخبار جعلی، اطلاعات غلط و فرافکنی درباره سیاست خارجی کشورمان در ایالات متحده شوک زده می‌شوم.

وی تاکید کرد، دارم فکر می‌کنم که از کی روسیه به دشمن آمریکا یا رقیب این کشور تبدیل شده اما به سختی می‌توانم آن را درک کنم.

سفیر روسیه در آمریکا پیش از این از فشار گسترده دولت آمریکا بر رسانه های روسی نیز انتقاد کرده بود.

سفارت روسیه در واشنگتن در این زمینه اعلام کرد: شرایط کار برای رسانه‌های خبری آمریکایی در روسیه می‌تواند به مراتب بهتر شود اگر واشنگتن از اعمال فشار بر رسانه‌های خبری روسی در ایالات متحده دست بردارد./فارس

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false