×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۸ مرداد - ۱۴۰۴  
false
true
امام جمعه: احداث موزه دفاع مقدس بوشهر تسریع شود

به گزارش چغادک نیوز، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری روز چهارشنبه در نشست بررسی ساخت مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس استان بوشهر افزود: رزمندگان، سرداران و فرماندهان بوشهری در عملیات‌های جنگ تحمیلی هشت ساله حماسه گوناگونی خلق و ثبت کردند که باید این رشادت‌ها به نسل جوان و نوجوان انتقال یابد.

وی بیان کرد: مردم استان بوشهر در مقابله با تجاوزگری بیگانگان، استعمارگران و استکبار جهانی در تاریخ دارای کارنامه درخشان هستند که رئیسعلی دلواری نماد مبارزه با استعمار و سردار نادر مهدوی الگوی مبارزه با آمریکا در خلیج‌فارس است.
صفایی بوشهری ادامه داد: سردار نادر مهدوی و همرزمانش در مبارزه با سردمدار استکبار، آمریکای جنایتکار در خلیج‌فارس حماسه باشکوه خلق  و با نشانه گرفتن قلب دشمن در خلیج‌فارس ضربه مهلکی بر آمریکایی‌ها وارد کرد.
وی افزود: وجود چنین رزمندگانی در استان بوشهر نماد اقتدار و رشادت و مایه مباهات و افتخار است.

صفایی بوشهری عنوان کرد: معرفی این رزمندگان و رشادت‌های آنان امری مهم و ضروری است که برای تحقق این مهم باید احداث مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد.
صفایی بوشهری، دفاع مقدس استان بوشهر را در سه جبهه دریایی، هوایی و زمینی دانست و گفت: باید حماسه و رشادت رزمندگان این استان با ساخت موزه دفاع مقدس به نمایش گذاشته شود که در این زمینه تعامل همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی در این عرصه ضروری است.
وی گفت: با توجه به تعیین زمین برای ساخت موزه دفاع مقدس، صدور سند مالکیت آن، تخصیص بودجه و تدوین نقشه باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت گیرد.
صفایی بوشهری اظهار کرد: با احداث این مرکز بدون شک بوشهر تبدیل به یکی از مقصدهای اصلی برای بازدیدکنندگان از مناطق جنگی خواهد شد./ایرنا

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false