×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۵ مرداد - ۱۴۰۴  
false
true
طرح وزیر صهیونیست برای سرکوب تظاهرات‌های آتی فلسطینیان

به گزارش چغادک نیوز، رسانه‌های صهیونیستی از طرح «امیر اوهانا» وزیر امنیت عمومی این رژیم برای سرکوب هرچه شدیدتر تظاهرات‌های آتی فلسطینیان در شهرهای اشغالی خبر دادند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه گزارش داد، طرح اوهانا شامل استخدام و آموزش دادن ۵۰۰۰ نیروی پلیس طی یک بازه سه ساله و همچنین به کار گرفتن فوری ۳۰۰ نفر از آنها برای جلوگیری از وقوع اعتراضات فلسطینی‌ها در شرایط کنونی است.

بر این اساس، پنج یگان ذخیره پلیس مرزی نیز برای مقابله با تظاهرات‌کنندگان فلسطینی در شهرهای اشغالی مستقر می‌شوند.

به نوشته روزنامه «جروزالم‌ پست» به نقل از این گزارش، اوهانا قصد دارد سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی «شاباک» را نیز برای سرکوب فلسطینیان وارد عمل کند و یکی از وظایف آن نیز رهگیری کسانی است که در شبکه‌های اجتماعی به اعتراضات دعوت می‌کنند.

وزارت امنیت عمومی رژیم صهیونیستی نیز در بیانیه‌ای درباره این طرح مدعی شده که به برنامه‌ای نیاز دارند تا تظاهرات‌های احتمالی فلسطینیان در آینده را با شدت بیشتری سرکوب کنند.

پیش از این نیز نظامیان رژیم صهیونیستی یک جوان فلسطینی را در جریان تظاهرات در نابلس،‌ در کرانه باختری به شهادت رساندند.

تصمیم صهیونیست‌ها برای اخراج و مصادره اراضی فلسطینیان در محله شیخ الجراح در قدس اشغالی باعث تشدید تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی شد و گروه‌های مقاومت نیز به این تصمیم صهیونیست‌ها واکنش نشان دادند.

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا جمعه هفته قبل در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد./فارس

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false