آخرین خبرها

جلسه غیرعلنی مجلس آغاز شد/گزارش “قالیباف” از عملکرد یکساله مجلس

به گزارش چغادک نیوز، جلسه غیر علنی امروز (پنج‌شنبه ۶ خرداد) مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست محمد باقر قالیباف رئیس قوه مقننه و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد.

قرار است در این جلسه غیرعلنی رئیس مجلس گزارشی درباره روند کاری مجلس طی یک سال گذشته به نمایندگان ارائه کند و نمایندگان هم نقطه‌نظرات خود را مطرح کنند.

به گزارش تسنیم،پس از این جلسه غیرعلنی قرار است نمایندگان تا ساعت ۱۰ جلسه علنی داشته باشند و پس از آن دیدار ویدئو کنفرانسی با رهبر انقلاب برگزار خواهد شد.

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *