آخرین خبرها

رژیم صهیونیستی جنوب غزه را به شدت بمباران کرد/ حملات موشکی مقاومت به چندین شهرک اسرائیلی

به گزارش چغادک نیوز، ارتش رژیم صهیونیستی لحظاتی قبل مجددا مناطق مختلف غزه از جمله خان یونس و رفح را به شدت هدف حملات هوایی خود قرار داد.

گزارش‌های رسیده حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی پایگاه مقاومت و زمین‌های کشاورزی شهر رفح واقع در جنوب غزه را بمباران کرد.

خبرنگار الجزیره در این رابطه گزارش داد که اسرائیل در دور جدید حملات خود به غزه، بیش از ۵۰ مرتبه مناطق مختلف شهر رفح را هدف حملات هوایی خود قرار داده است.

وی گفته که یک زن فلسطینی در این دور جدید شهید شده و پنج نفر دیگر از فلسطینیان در حملات سنگین اسرائیل به خان یونس و رفح مجروح شدند.

گروه‌های مقاومت فلسطین نیز متقابلا چند شهرک اسرائیلی را موشک باران کردند.

گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس اعلام کرد که عملیات مشترکی را با سرایا القدس و لشکر الناصر صلاح الدین برای حمله موشکی به شهرک سدیروت و پایگاه زیکیم انجام دادند.

سرایا القدس شاخه نظامی جهاد اسلامی نیز اعلام کرد که ده ها موشک به سمت شهرک‌های یاد مردخای و نتیف هعتسراه در شمال غزه شلیک کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین همچنین شهرک «عسقلان» در جنوب فلسطین اشغالی را هدف حملات راکتی و موشکی خود قرار دادند.

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *