آخرین خبرها

۱۳ تروریست داعشی در بغداد به دام افتادند

به گزارش چغادک نیوز، سازمان اطلاعات و امنیت عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۱۳ تروریست داعشی در بغداد دستگیر شدند.

در این بیانیه آمده است: با هماهنگی ادارات سازمان اطلاعات جهت تعقیب عناصر داعش در بغداد، نیروهای دو اداره اطلاعات پلیس فدرال و اطلاعات بغداد در وزارت کشور موفق شدند ۱۳ تروریست داعشی را در مناطق مختلف این استان بازداشت کنند.

طبق گزارش وبگاه «المعلومه»، بازداشت این تروریست‌ها با استناد به ماده ۴ قانون تروریسم و صدور قرار بازداشت آن‌ها به دلیل انتساب به داعش صورت گرفت.

در این بیانیه اشاره شده است که این تروریست‌ها در قالب گروه‌های تروریستی و با اسامی مستعار در نقاط مختلف کرکوک، نینوا، شمال بغداد و دجله فعالیت داشته‌اند./فارس

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *