آخرین خبرها

بایدن در اولین روز کاری خود، حداقل ۱۵ دستور اجرایی را صادر می‌کند

به گزارش چغادک نیوز، «جو بایدن»، که تا ساعاتی دیگر به عنوان چهل و ششمین رئیس‌جمهور آمریکا سوگند یاد خواهد کرد، قصد دارد در اولین روز کاری خود حداقل ۱۵ دستور اجرایی را به منظور بی‌اثر کردن اقدامات دونالد ترامپ صادر کند.

وبگاه خبری «بلومبرگ» نوشته، این دستورات اجرایی شامل باز‌گشت دوباره آمریکا به سازمان جهانی بهداشت و توافق آب و هوایی پاریس و بی‌اثر ساختن برخی سیاست‌های ترامپ در قبال مسائلی چون مهاجرت، آب و هوا و دیگر مسائل خواهد بود.

در حال تکمیل …

منبع: فارس

درباره‌ی عباس فخری مقدم

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *