×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۳۱ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
تامین اعتبار ۱۲ پروژه ورزشی در دشتی و تنگستان تصویب شد

به گزارش چغادک نیوز؛‌ غلامحسین کرمی اظهار داشت: کمبودهایی در حوزه زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان‌های دشتی و تنگستان وجود دارد که تلاش داریم زمینه توسعه زیرساخت‌های ورزشی را فراهم سازیم.

وی ادامه داد: در همین راستا تلاش زیادی داریم تا با تقویت فضاهای ورزشی در این دو شهرستان زمینه استفاده اقشار مختلف مردم در شهرها و روستاهای دشتی و تنگستان از این امکانات فراهم شود.

نماینده مردم شهرستان‌های دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی افزود: در همین راستا در نشستی که با مدیرکل ورزش استان و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی داشتیم، تأمین اعتبارات پروژه تصویب شد.

وی افزود: تأمین اعتبار لازم برای ساخت سالن ورزشی چندمنظوره شهر کاکی، تجهیز خوابگاه ورزشکاران شهر خورموج، زمین ورزشی روستای دوهوک و زمین ورزشی روستای چارک تصویب شد.

کرمی از تأمین اعتبار استادیوم ورزشی شماره دو شهر اهرم خبر داد و بیان کرد: تأمین اعتبار تکمیل پروژه استادیوم ورزشی شهر آباد و تأمین اعتبار زمین ورزشی روستای باغک و شورکی از دیگر مصوبات بود.

وی با اشاره به تصویب تأمین اعتبار تکمیل استادیوم ورزشی شهر دلوار خاطرنشان کرد: تأمین اعتبار زمین ورزشی روستای گرگور و تأمین اعتبار زمین ورزشی روستای مل گپ از دیگر مصوبات بود.

منبع: مهر

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false