آخرین خبرها

ارتش سوریه در آستانه تصرف بزرگ‌ترین پایگاه تروریستی «جبهه النصره» در ادلب

به گزارشچغادک نیوز؛ تسنیم به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه( سانا) نوشت، یگان‌های ارتش سوریه شهرک «تلمنس» در جنوب منطقه کاهش تنش در ادلب را از اشغال تروریست‌ها آزاد کرده و عناصر تروریستی را تا محور «وادی الضیف» و روستای «معر شمشمه» تحت تعقیب قرار دادند.

از سوی دیگر، یک منبع نظامی آگاه به تلویزیون «روسیا الیوم» اعلام کرد، ارتش سوریه عصر شنبه کنترل معر شمشمه در حومه جنوبی ادلب را در دست گرفته‌اند و در سایه این پیشروی، این نیروها در فاصله کمتر از ۵۰۰ متری شهر معره النعمان قرار دارند.

روز گذشته خبرگزاری سانا اعلام کرد که ارتش سوریه موفق به پاکسازی روستاها و شهرک‌ها در منطقه کاهش تنش ادلب و پیشروی به سمت معره النعمان شده‌اند.

خبرگزاری سانا تصریح کرد، نیروهای دولتی کنترل شهرک‌ها و روستاهای «کرسیان»، «معر شمارین»، «ابو جریف» و «تقانه» را بعد از سرکوب «آخرین لانه‌های تروریستی در آن» بازپس گرفته‌اند و ارتش «پیشروی جدیدی به سمت شهر معره النعمان» به دست آورده است.

شهر معره النعمان بزرگ‌ترین پایگاه گروه تروریستی جبهه النصره در حومه جنوبی ادلب به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *