آخرین خبرها

سناریوهای تغییر قیمت بنزین از زبان سخنگوی دولت

به گزارش چغادک نیوز: اصلاح قیمت حامل‌های انرژی به ویژه بنزین با هدف کاهش فاصله طبقاتی، تصمیم جدیدی است که سخنگوی دولت در نشست خبری اخبر خود، از آن خبر داده است.

علی ربیعی، سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی گفت: بنابر نظر رئیس جمهور هر گونه تغییر قیمت با هدف توزیع عادلانه منابع عمومی و در جهت کاهش فاصله طبقاتی به کار گرفته خواهد  شد.

ربیعی با تاکید بر اینکه هیچ بخشی از درآمد‌ها به حساب دولت یا خزانه برای هزینه‌های جاری واریز نخواهد شد، افزود: این درآمد به سمت اقشاری که سهم کمتری از ثروت ملی دارند مانند افراد حقوق بگیر ثابت، کارگران، بازنشستگان، کارمندان، گروه‌های هدف معین شده و افراد کم برخوردار به طور هوشمند توزیع خواهد شد.

وی افزود: مطالعات ما نشان می‌دهد که مشمولین این طرح حدود ۷ دهک خواهند بود. این طرح، طرح حمایت اجتماعی و معیشتی است که در مقابل تکانه‌های تورمی تحریم، اطمینان از امنیت قضایی و بهبود معیشت مردم است که صورت می‌پذیرد.

سخنگوی دولت تصریح کرد: هنوز تصمیم نهایی درباره انتخاب یکی از این سناریو‌ها اتخاذ نشده است.

منبع: تسنیم

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *