به گزارش چغادک نیوز: عصر امروز با حضور نمایندگان احزاب و گروه های سیاسی اصول گرا در استان بوشهر، رئیس و دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلابی در استان بوشهر مشخص شدند.
این نشست که در یک فضای بسیار صمیمی برگزار شد شاهد همدلی و برادری نیروهای اصول گرا بود که طی آن و با بالاترین میزان آراء به ترتیب دکتر هاشمی فرد و سید محمد صادق هاشمی به عنوان رئیس و دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلابی انتخاب شدند.
شورای ائتلاف نیروهای انقلابی، ائتلاف جدیدی است که تمامی جریان های انقلابی در استان بوشهر را زیر چتر خود قرار داده و با یک هماهنگی و انسجام که امروز و در قالب انتخاب رئیس و دبیر آن مشاهده شد می تواند در سازماندهی نیروهای انقلابی برای تصمیمات آتی در سپهر سیاسی استان بوشهر تاثیرگذار باشد.
منبع: سوک
پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز اخبار سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی استان بوشهر را از طریق پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز؛ ببینید