- 11 تیر 1398
- اخبار استان , اقتصادی
- کد خبر 64536
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز، سید حسین حسینی محمدی صبح سهشنبه در نشست بررسی مسائل مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی شهرستان دشتی با بیان اینکه باید از واحدهای صنعتی و معدنی استان حمایت شود، اظهار داشت: با توجه به هزینه افزایش تولید و تقاضا کم در بازار ضرورت دارد همه ما به صنعت گران کمک کنیم.
وی افزود: تاکنون نیز از تمامی ظرفیتهای قانونی که وجود داشته به این واحدها کمک شده و هفته آینده نیز نشستی در هفته آینده با مدیران پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه جهت حمایت از واحدهای تولیدی استان برگزار میشود.
حسینی ادامه داد: تاکنون ۷۶ فقره درخواست تسهیلات بانکی در سطح استان. وصول شده که از این تعداد تاکنون ۵۶ پرونده با اعتبار ۱۱۷ میلیارد تومان توسط بانک های استان به این واحدهای صنعتی و معدنی پرداخت شده است.
وی ادامه داد: همچنین از محل بند الف تبصره ۱۸ تسهیلات خوبی در حال پرداخت است که با ۶ بانک آینده، بانک تجارت، پست بانک، ملی، صنعت و معدن تفاهمنامه منعقد شده است.
false
true
false
true