آخرین خبرها

روند اجرای طرح‌های عمران شهری در بوشهر تسریع می‌شود

به گزارش چغادک نیوز، سیدنورالدین امیری از پیوستن دو دستگاه خودرو آتش‌نشانی با استانداردهای روز به ناوگان سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندر بوشهر خبرداد و بیان کرد: این دو خودرو با اعتبار ۲۷ میلیارد ریال خریداری شد که نقش مهمی در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان بوشهری دارد.

وی با بیان اینکه این خودرو در عرصه حوزه شهری و صنعتی فعالیت می‌کند خاطر نشان کرد: این دو ماشین آتش‌نشانی که دارای مخازن ۱۰ هزار لیتری آب و ۴ هزار لیتری فوم است تا ارتفاع ۱۰۰ متری قادر به ارائه خدمات و خاموش کردن آتش است.

امیری با بیان اینکه اعتبارات خرید این خودورها از محل ارزش افزوده تأمین شده است تصریح کرد: بخشی از طرح‌های عمران شهری از محل اعتبارات ارزش افزوده تأمین می‌شود که نقش مهمی در تسریع این طرح‌ها دارد.

شهردار بوشهر با اشاره به تسریع اجرای طرح‌های عمران شهری گفت: برای اجرای این طرح‌ها علاوه بر تخصیص اعتبارات استانی و درآمد شهرداری، ۱۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات ارزش افزوده تخصیص یافت.

وی، بیان کرد: طرح‌های متنوع و مهمی امسال در توسعه زیرساخت‌های عمران شهری بوشهر اجرایی شده که با تکمیل آنها خدمات شهری به مردم افزایش می‌یابد.

منبع:مهر

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

قدردانی از عملکرد پازارگاد در شرایط بحرانی؛ پشتیبانی شبانه‌روزی از صنعت پتروشیمی

در آیینی با حضور جمعی از مدیران صنعت پتروشیمی، از تلاش‌های مدیرعامل و کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد در ارائه خدمات شبانه‌روزی، پشتیبانی از تولید و تقویت آمادگی شرکت‌های منطقه پارس در شرایط بحرانی قدردانی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *