×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۳۰ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
مجتمع فناوری دانشگاه خلیج فارس بوشهر دارای ۹۶ درصد پیشرفت است

به گزارش چغادک نیوز، عبدالمجید مصلح ظهر چهارشنبه در نشست بررسی طرح‌های دانشگاه خلیج فارس بوشهر اظهار داشت: در راستای توسعه و تقویت تحقیق و پژوهش در دانشگاه خلیج فارس بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی با اشاره به ساخت دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه خلیج فارس بوشهر در ۱۰ هزار مترمربع اضافه کرد: این دانشگاه دارای ۱۵ آزمایشگاه، سه کارگاه، ۱۸ کلاس درس و ۲۵ اتاق استاد است.

رئیس دانشگاه خلیج فارس با بیان اینکه تکمیل دانشکده فنی و مهندسی نیازمند ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار است، بیان کرد: اجرای این پروژه در حال حاضر دارای پیشرفت ۸۶ درصدی است.

وی با اشاره به پیشرفت ۹۶ درصدی ساخت مجتمع فناوری دانشگاه خلیج فارس بوشهر بیان کرد: این مجموعه با زیربنای حدود سه هزار مترمربع در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۵۴ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

مصلح با اشاره به استقرار شرکت‌های دانش بنیان در مجتمع فناوری دانشگاه خلیج فارس پس از تکمیل آن افزود: هفت هزار نفر در ۲۹ رشته کارشناسی، ۴۸ رشته کارشناسی ارشد و ۱۳ رشته دکتری در دانشگاه خلیج فارس تحصیل می‌کنند.

منبع:مهر

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false