×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۴ مرداد - ۱۴۰۴  
false
true
اقلام ضروری مردم شهرستان دشتی برای ماه رمضان تامین شود

به گزارش چغادک نیوز، عبدالله نادری صبح یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان دشتی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن ایام ماه مبارک رمضان مدیران از هم اکنون برنامه ریزی لازم داشته باشند و اگر کمبودی وجود دارد سریعاً نسبت به رفع آن اقدام شود.

وی از تلاش‌های بازرسین در ایام نوروز تقدیر کرد و افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته در ایام نوروز هیچ کمبودی در بازار احساس نشد.

نادری بیان کرد: در زمینه سلامت مردم با هیچکس تعارف نداریم و انتظار داریم شبکه بهداشت و دامپزشکی اهتمام ویژه نسبت به این موضوع داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه مراکز خرید گندم در سطح شهرستان افزایش یابد؛ ادامه داد: تعاون روستایی جهت تسهیل در کار کشاورزان مراکز خرید در کاکی و شنبه سریعاً راه اندازی کنند تا در روند کار مردم تسهیل شود.

منبع:مهر

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false