- 15 فروردین 1398
- اخبار استان , جامعه
- کد خبر 60367
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دیر، احمد آخوندی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت نقش کارشناسان بهداشت محیط در حفظ و ارتقا سطح سلامت جامعه، اظهار داشت: اقدامات به موقع کارشناسان بهداشت محیط شهرستان دیر طی بازدیدهای روزانه در سطح عرضه و کشف این حجم از مواد غذایی فاسد و جلوگیری از توزیع آن ، نقش به سزایی در حفظ سلامت عموم مردم داشته است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر افزود: در یک سال گذشته، ۱۰ هزار و ۵۲۱ بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت پذیرفت که در نتیجه این بازرسیها ۶۵ هزار و ۵۵۰ کیلوگرم مواد غذایی اعم از مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و فاقد مجوزهای لازم از وزارت بهداشت کشف و معدوم شد.
وی بیان کرد: در همین مدت هزار و ۲۴۰ بار نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شده است که پس از انجام آزمایشات مربوطه تعداد ۱۱۲ مورد آن غیرقابل مصرف انسانی تشخیص داده شد.
آخوندی با تأکید بر اهمیت سلامت مواد غذایی گفت: تعداد ۸۹ واحد صنفی متخلف نیز در سال گذشته به مراجع قضایی معرفی که پس از طی مراحل قانونی ۱۷ واحد پلمپ شد.
وی در خصوص بیشترین اقلام جمعآوریشده، افزود: بیشترین اقلام جمعآوری شده شامل مواردی از قبیل رب گوجهفرنگی، کیک ، لبنیات ، آلوچه و لواشک، آبمیوههای غیربهداشتی، پفک و … بوده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر عنوان کرد: نداشتن شرایط مناسب نگهداری و نداشتن مشخصات بهداشتی و انقضا تاریخ مصرف از عمده دلایل توقف و معدومسازی اجناس کشف شده بود.
منبع: فارس
false
true
false
true