×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۷ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
فصل خوب گردشگری در «سواحل بوشهر»

به گزارش چغادک نیوز، استان بوشهر با داشتن موقعیت آب و هوایی مناسب و سواحل ماسه‌ای زیبا، همواره بعنوان یکی از سه مقصد برتر نوروزی کشور، مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده است.

استان بوشهر با ۷۰۵ کیلومتر مرز آبی، طولانی‌ترین همسایگی را با آبهای نیلگون خلیج فارس دارد. ۸ شهرستان این استان جنوبی که شامل دیلم، گناوه، بوشهر، تنگستان، دشتی، دیر،کنگان و عسلویه می‌شوند، دارای ساحل هستند و فقط شهرستان‌های دشتستان و جم در حوزه جغرافیایی به دریای خلیج فارس متصل نیستند.

سواحل ماسه‌ای استان بوشهر را می‌توان از مهمترین جاذبه‌های گردشگری این استان معرفی نمود که با توجه به موقعیت آب و هوایی بسیار خوب در ایام نوروز، هر ساله شاهد سیل میلیونی جمعیت گردشگران به این سواحل هستیم. این سواحل علاوه بر زیبایی و داشتن مناظر دیدنی، بخاطر داشتن فضای ساحلی شنی در کنار خلیج فارس امکان قایق سواری، جت اسکی و شنا کردن را نیز به بازدید کنندگان می دهد. البته شناگاه‌های آلوده هم  با پرچم‌هایی در کنار برخی سواحل معرفی شده‌اند که گردشگران حتما باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند.

ساحل ریشهر با فاصله ۸ کیلومتری از مرکز شهر، بهترین مکان برای یک دورهمی در شهر بوشهر است.از ویژگی‌های این ساحل دیدنی آن است که به خاطر قرار داشتن بالاتر از سطح دریا برای آبتنی باید از پله ها پایین بروید و وارد آب شوید. محیط ساحل برای افراد خانواده بسیار مناسب است و در کنار آن پارکی احداث شده که بتوانند در آن بنشینند و بساط پیکنیک را برپا کنند تا روزی شاد را همراه خانواده داشته باشند.

منبع: فارس

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false