آخرین خبرها

قیمت آجیل شب عید اعلام شد + جزئیات

به گزارش چغادک نیوز: مصطفی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به وضعیت قیمت آجیل در بازار شب عید تهران اظهار کرد: در حال حاضر قیمت انواع آجیل در بازار به ثبات رسیده و قیمت‌های تثبیت شده فعلی طی روزهای باقی مانده تا شب عید گران نخواهد شد.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران با تاکید بر اینکه مردم نباید نگرانی بابت گران‌تر شدن قیمت آجیل در بازار شب عید داشته باشند، گفت: همانطور که بحث قیمت‌گذاری انواع آجیل را در برای شب یلدا در نظر گرفته بودیم، برای بازار شب عید نیز قیمت‌های مصوب را مد نظر داریم و در نمایشگاه‌های بهاره نیز آجیل و خشکبار با قیمت مصوب در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: بر همین اساس قیمت هر کیلو آجیل شو در محدوده ۶۵ تا ۱۱۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده و قیمت هر کیلو آجیل ۴ مغز نیز بین ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار تومان نرخ گذاری شده است.

بیشتر بخوانید

احمدی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت‌های اعلام شده تنها برای عرضه در فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌های بهاره است یا خیر خاطرنشان کرد: این قیمت‌ها برای عرضه در نمایشگاه‌های بهاره است ولی قیمت عرضه آجیل در بازار نیز از قیمت‌های فوق مستثنی نیست.

انتهای پیام

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

یک نظر

  1. سلام نماینده محترم مجلس اقای خدری قول شما نسبت به بخش شدن چغادک چه شد با توجه به سفر دولت محترم به استان قبل از سال فرصت خوبی است برای انجام این کار با تشکر شهروندی از چغادک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *