×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۱۴ مرداد - ۱۴۰۴  
false
true
تولید گاز از فاز ۱۴ پارس جنوبی به یک میلیارد فوت مکعب رسید

به گزارش چغادک نیوز: حمیدرضا مسعودی در جمع خبرنگاران در عسلویه با بیان اینکه پروژه فاز ۱۴ پارس جنوبی در بخش خشکی و فراساحل با تلاش متخصصان داخلی اجرایی شده است اظهار داشت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی پروژه فاز ۱۴ پارس جنوبی با بومی سازی تکنولوژی طرح‌های تولید و انتقال گاز، با توان متخصصان داخلی اجرایی شده است.

وی، طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی را یکی از طرح‌های گازی بزرگ این میدان گازی  دانست و افزود:  فاز ۱۴ پارس جنوبی با بهره‌گیری حداکثری از توان مهندسی  طراحی و در حال اجراء و در این راستا  از حداکثر استفاده از تجهیزات داخلی شده است.

مجری طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی با بیان اینکه پیمانکاران و مشاوران در حوزه‌های اجرا و مهندسی فاز ۱۴ پارس جنوبی به‌طور کامل ایرانی هستند خاطر نشان کرد: بخش عمده‌ای از کالاها و  تجهیزات این فاز  در داخل کشور تولید شده و توسط سازندگان ایرانی به پالایشگاه فاز ۱۴ حمل  و نصب شده است.

مسعودی ضمن تاکید بر اعتماد کارفرما به پیمانکاران و سازندگان داخلی تصریح کرد: برای سازندگان وتامین کنندگان کالا ۳ اصل محوری شامل رعایت مشخصات فنی منطبق بر خواسته‌های کارفرما، رعایت زمانبندی تعیین شده در تامین کالا و خدمات پس از فروش و کیفیت کالا الزامی است.

بیشتر بخوانید

وی از افتتاح نخستین ردیف شیرین سازی فاز ۱۴ در سال آینده خبرداد و بیان کرد: باتوجه به مسیر مشخص شده در بخش پالایشگاهی فاز ۱۴ پارس جنوبی، پیش بینی می‌شود، واحد یوتیلیتی و ساخت  نخستین ردیف شیرین سازی نیز با بهره‌گیری از گاز حوزه مخزنی خود در پایان زمستان سال آینده به بهره برداری برسد.

مجری طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی، پیشرفت عملیات بخش حفاری طرح توسعه فاز ۱۴ را ۸۳٫۶ درصد عنوان کرد و گفت: عملیات حفاری بر روی موقعیت سکوی ۱۴B دومین موقعیت اصلی این فاز به پایان رسیده و انتظار می‌رود عملیات تکمیلی حفاری در موقعیت این سکو تا پایان بهمن ماه انجام شود.

مسعودی  با بیان اینکه سکوی ۱۴B تا پایان امسال آماده بارگیری و در میدان پارس جنوبی  نصب می‌شود افزود: این سکو هم اکنون در کارخانه سکوسازی بندر عباس حدود ۹۲٫۵ درصد پیشرفت دارد و با پایان عملیات تکمیلی چاه‌ها و ترک دکل، برای نصب آن اقدام می‌شود.

مجری فاز ۱۴ پارس جنوبی با اشاره به پیشرفت ۹۳ درصدی بخش سکوهای تولیدی فاز ۱۴ پارس جنوبی افزود: کار ساخت دومین سکوی اقماری این طرح با پیشرفت فیزیکی ۸۸ درصد در کارخانه صدرا درحال اجرا است و خوشبختانه با توجه به اقداماتی که برای تامین کالا و تجهیزات سکوی ۱۴D انجام شده، انتظار می‌رود این سکو هم تا پایان امسال آماده نصب شود.

وی پیشرفت خطوط لوله طرح توسعه فاز ۱۴ را، ۹۱٫۶ درصد اعلام کرد و گفت: با اتمام عملیات لوله گذاری دو رشته خط لوله زیردریایی و خطوط درون میدانی این طرح بطول ۲۳۰ کیلومتر و بهره‌برداری از خطوط لوله مرحله نخست زیردریایی و درون میدانی عملیات پیش راه‌اندازی و راه اندازی خطوط لوله دوم و انتقال به پالایشگاه خشکی درحال انجام است.

مسعودی با بیان اینکه در طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی، هم اکنون دو سکو هر کدام با ظرفیت برداشت ۱۴٫۲ میلیون مترمکعب ترش غنی در مدار تولید قرار دارد خاطر نشان کرد: نیمی از ظرفیت بخش فراساحل این فاز ۱۴ پارس جنوبی شامل برداشت روزانه ۲۸ میلیون متر مکعب گاز از حوزه فراساحلی این طرح به بهره برداری رسیده است.

مجری فاز ۱۴ پارس جنوبی از افزایش تولید گاز در این فاز گازی خبرداد و بیان کرد: تولید گاز از  فاز ۱۴  پارس جنوبی در شرایطی فراتر از انتظار به تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز ترش غنی از بخش فراساحل خود رسید.

وی با اشاره به راه‌اندازی سکوهای تولیدی فاز ۱۴ پارس جنوبی تصریح کرد: عملیات پیچیده نصب و راه اندازی سکوهای تولیدی فاز ۱۴ پارس جنوبی در وضعیت نامناسب آب و هوایی با بهره‌گیری از توان متخصصان داخلی و با ثبت رکودهای بی نظیر در ساخت و راه‌اندازی در میدان گازی پارس جنوبی در خلیج فارس انجام شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false