×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۰ مرداد - ۱۴۰۴  
false
true
نمایشگاه و جشنواره محصولات فناوری استان بوشهر برگزار می‌شود

به گزارش چغادک نیوز: عبدالمجید مصلح در نشست شورای پژوهشی استان بوشهر با بیان اینکه جایگاه پژوهشی این دانشگاه ارتقاء یافته است اظهار داشت: رتبه دانشگاه خلیج فارس بوشهر در بین دانشگاه‌های وزارت علوم جایگاه بیستم دارد.

وی دانشگاه خلیج فارس بوشهر را  دانشگاه جامع دانست و افزود: رتبه این دانشگاه در مجموع دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت علوم در کشور بیست و هشتم است که نسبت به سال‌های قبل رشد قابل توجهی کرده است.

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر با اشاره به برگزاری هفته پژوهش از ۲۴ تا ۳۰ آذر خاطر نشان کرد: در این هفته نشست‌های علمی، تخصصی مشترک برگزار می‌شود.

مصلح از برپایی نمایشگاه تخصصی پژوهشی در استان خبرداد و بیان کرد:  در این هفته ضمن برگزاری نمایشگاه و جشنواره محصولات فناوری از پژوهشگران برتر استان بوشهر تجلیل می‌شود.

وی،شعار هفته پژوهش را پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی دانست و افزود: نواختن زنگ پژوهش در مدارس، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری و فن بازار، برنامه دانشگاه با درهای باز، دیدار با نخبگان و پیشکسوتان علمی، مخترعان و کارآفرینان از جمله برنامه‌های هفته پژوهش در استان بوشهر است.

استاندار بوشهر نیز با اشاره به اهمیت و جایگاه پژوهش در توسعه اظهار داشت: با توجه به جنگ اقتصادی که از سوی آمریکا بر کشور ما تحمیل شده، از فرصت تحقیق، پژوهش و فناوری می توان برای استقلال اقتصادی استفاده کرد.

عبدالکریم گراوند با تاکید بر توجه به پژوهشگران و مراکز علمی و تحقیقاتی بومی استان افزود: راه مقابله با ترفندهای اقتصادی آمریکا، فعالیت‌های پژوهشی، تحقیقاتی و علمی است و مراکز پژوهشی در این زمینه پیشگام هستند.

وی با بیان اینکه  تامین بودجه، مراکز علمی، تحقیقاتی و پژوهشی استان باید در اولویت باشندگفت: در این راستا اعتبارات مورد نیاز این نهادها در عرصه پژوهش باید تامین شود.

انتهای پیام

منبع: تسنیم

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false