به گزارش چغادک نیوز: سیاوش ارجمندزاده روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: مفقودی این ۲ شناور شب گذشته به مرکز جستجو و نجات دریایی بوشهر اطلاع رسانی شد که پس از هماهنگی های لازم عملیات نجات توسط ۲ شناور ناجی و یک بالگرد آغاز شد.
وی بیان کرد: یدک کش و بارج مفقود شده در پایش هوایی پیش از ظهر امروز در ۲۰ مایلی بندر بوشهر پیدا شدند.
ارجمند زاده ادامه داد: براساس بررسی های صورت گرفته این شناورها به سبب خرابی ژنراتور و از کار افتادن موتور اصلی دچار شرایط اضطرار شده اند.
وی یادآور شد: از ۶ تن سرنشین این شناورها چهار نفر به سبب وضعیت نامساعد جسمانی شب گذشته با شناور عبوری به بندر عامری انتقال و ۲ تن سرنشین دیگر که مواد غذایی و سوخت تمام شده بود با تلاش ناجی ۱۸ به سلامتی به لنگرگاه منتقل شدند.
ارجمندزاده ادامه داد: شناور ناجی ۱۸ در کنار ۲ شناور مفقودی یافته شده پهلو گرفته تا زمینه بازگردانی شناورها را به اسکله فراهم کند.
انتهای پیام
منبع: ایرنا
پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز اخبار سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی استان بوشهر را از طریق پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز؛ ببینید