آخرین خبرها

سرنشنیان ۲ شناور مفقود شده در خلیج فارس نجات یافتند

به گزارش چغادک نیوز: سیاوش ارجمندزاده روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: مفقودی این ۲ شناور شب گذشته به مرکز جستجو و نجات دریایی بوشهر اطلاع رسانی شد که پس از هماهنگی های لازم عملیات نجات توسط ۲ شناور ناجی و یک بالگرد آغاز شد.
وی بیان کرد: یدک کش و بارج مفقود شده در پایش هوایی پیش از ظهر امروز در ۲۰ مایلی بندر بوشهر پیدا شدند.
ارجمند زاده ادامه داد: براساس بررسی های صورت گرفته این شناورها به سبب خرابی ژنراتور و از کار افتادن موتور اصلی دچار شرایط اضطرار شده اند.
وی یادآور شد: از ۶ تن سرنشین این شناورها چهار نفر به سبب وضعیت نامساعد جسمانی شب گذشته با شناور عبوری به بندر عامری انتقال و ۲ تن سرنشین دیگر که مواد غذایی و سوخت تمام شده بود با تلاش ناجی ۱۸ به سلامتی به لنگرگاه منتقل شدند.
ارجمندزاده ادامه داد: شناور ناجی ۱۸ در کنار ۲ شناور مفقودی یافته شده پهلو گرفته تا زمینه بازگردانی شناورها را به اسکله فراهم کند.

انتهای پیام

منبع: ایرنا

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

قدردانی از عملکرد پازارگاد در شرایط بحرانی؛ پشتیبانی شبانه‌روزی از صنعت پتروشیمی

در آیینی با حضور جمعی از مدیران صنعت پتروشیمی، از تلاش‌های مدیرعامل و کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد در ارائه خدمات شبانه‌روزی، پشتیبانی از تولید و تقویت آمادگی شرکت‌های منطقه پارس در شرایط بحرانی قدردانی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *