×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۷ مرداد - ۱۴۰۴  
false
true
۸۱۱ راس آهو در خارگ سرشماری شد

به گزارش چغادک نیوز: حسین دلشب در جمع خبرنگاران در بوشهر مناطق خارگ، نای‌بند و مند را یکی از نقاط مهم زیست آهوان دانست و اظهار داشت: خارگ با داشتن ویژگی‌های منحصر به فرد از ظرفیت بالایی به عنوان زیستگاه آهوان برخوردار است.

وی با اشاره به روند افزایش جمعیتی آهوان در خارگ خاطرنشان کرد: با توسعه زیرساخت‌های زیستی در خارگ جمعیت آهوان در این جزیره مرجانی افزایش یافته که سرشماری از این جانواران در ماه جاری آغاز شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: سرشماری تابستانه آهوان خارگ با موفقیت اجراکه خوشبختانه تعداد ۸۱۱ راس آهو در خارگ سرشماری شد.

دلشب بیان کرد: در سال‌های اخیر با تلاش حفاظت محیط زیست خارگ و همراهی و همکاری مردم دوستدار طبیعت و همچنین شرکت‌های مستقر در خارگ جمعیت آهوان افزایش یافته است.

وی با تاکید بر جلوگیری از تلفات آهوان در خارگ افزود: با توجه به افزایش جمعیت آهوان خارگ نسبت به سطح به منظور جلوگیری از بروز بیماری‌های واگیردار وکاهش تلفات جاده‌ای نیاز است که با انجام طرح کنترل جمعیت این گونه، تعدادی از این آهوان از جزیره خارج شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهربا بیان اینکه تعلیف و تامین آب آهوان در خارگ به‌صورت دستی انجام می‌شود بیان کرد: با انتقال علوفه به جزیره خارگ محیط‌بانان به‌صورت دستی آهوان را تعلیف می‌کنند.

دلشب با بیان اینکه زیست آهوان در خارگ دارای قدمت بالایی است تصریح کرد: این زیستگاه سبب شده مردم خارگ در حفاظت از آن رسالت خود را انجام دهند و حفاظت از آهوان اهمیت زیست محیطی و اجتماعی زیادی برای عموم مردم خارگ و دوستداران محیط زیست طبیعی دارد.

انتهای پیام

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false