×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۴ مرداد - ۱۴۰۴  
false
true
بیانیه اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر به مناسبت روز جهانی قدس

به گزارش چغادک نیوز به نقل از  روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر، متن کامل این بیانیه که ۱۶ خرداد ۹۷ صادر شده به شرح زیر است:

تقارن ارزشمند روز جهانی قدس امسال با ایام ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، تاکید موکدی بر این موضوع است که آن پیر سفر کرده به زیبایی و در نهایت تدبیر و حکمت روز قدس را روز خشم و فریاد امت اسلامی بر سر استکبار جهانی و رژیم جعلی صهیونیستی عنوان کرد تا پیام آزادی فلسطین مظلوم از چنگال صهیونیسم غاصب و مبارزه بی امان جبهه انقلاب اسلامی با هر گونه قدرت طلبی و زورگویی ظالمان و به‌ویژه جهان سلطه و استکبار جهانی را بیان کند.

امسال در آستانه فرا رسیدن روز جهانی قدس، شاهد حرکت گستاخانه و وقیحانه رئیس جمهور آمریکای جنایتکار در انتقال پایتخت آن کشور به قدس شریف هستیم که همین اشتباه مغرضانه روند شتابان نابودی رژیم جعلی صهیونیستی را تسریع بخشیده و رسوایی دیگری برای استکبار جهانی رقم خواهد زد.

امروز جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری به این نتیجه رسیده است که تنها راه مبارزه با ظلم استکبار و استعمار استعانت از ذات باریتعالی و اقدام بر اساس آموزه های دین مبین اسلام و حرکت انقلابی در مقابل غاصبان و جنایتکاران است که این مهم با تبعیت از همان خط و جبهه ای که حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری ترسیم کرده اند، محقق می‌شود.

روز جهانی قدس، یعنی تک تک مسلمانان، حتی با دست خالی و مشت های گره کرده خود، با پشتوانه ایمان و معنویت، می توانند نیرویی مؤثر علیه اسرائیل غاصب و صهیونیسم بین الملل باشند.

این روز حماسی و بزرگ تداعی کننده خیزش امت اسلامی در برابر یاوه گویی ها و زیاده خواهی های استعمار جهانی و صهیونیسم بین الملل، و همچنین یادآور مفهوم بزرگتری به نام عدم پذیرش هرگونه ذلت در برابر زورگویان عالم است.

اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر ضمن حمایت هر گونه حرکتی در راستای احقاق حقوق حقه مردم مظلوم فلسطین از ملت آگاه و هوشیار و مؤمن ایران اسلامی و مردم فرهیخته و بصیر بوشهر به‌ویژه مبلغین و مبلغات، دستجات و هیات مذهبی شیفته ی اهل البیت (ع) و انقلاب اسلامی، موسسات و مراکز قرآنی، مداحان، دعوت می‌نماید تا امسال نیز یک‌بار دیگر همچون همیشه با حماسه‌آفرینی و حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس ضمن تقویت روحیه جهادی و انقلابی مبارزان آزادی قدس شریف، زمینه انحطاط، فروپاشی و محو رژیم صهیونیستی و تمامی جریانات تکفیری و انحرافی را فراهم کنند

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false