آخرین خبرها

روایتی از عشق زوج خارجی به ایران

مستند «ایران فوق العاده است» در یک قسمت ۶۰ دقیقه‌ای در قالب برنامه «دریچه» از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.

به گزارش "چغادک نیوز"، به نقل از تسنیم، «ایران فوق العاده است» روایتگر زندگی زنی فرانسوی است که به همراه همسر رومانیایی تبارش به ایران می‌آید. مرد پیش از این در ایران زندگی کرده است و تجربیات جالبی از زندگی در ایران دارد. آن‌ها در ایران تجربه متفاوتی را از سر می‌گذرانند که سوژه این مستند است.

«دریچه» با رویکردی نو و متفاوت به معرفی و پخش بهترین مستندهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی روز دنیا می‌پردازد. در قالب این برنامه، در هر قسمت ضمن معرفی، بهترین مستندهای شناخته شده دنیا و مستندهای ایرانی که تاکنون فرصت نمایش از تلویزیون را نیافته‌اند، پخش خواهند شد.

این مستند ۶۰ دقیقه‌ای پنج شنبه‌ ۱۰ اردیبهشت ماه ساعت ۲۳ از شبکه مستند پخش می‌شود و جمعه ساعت ۱۰ صبح تکرار خواهد شد.

 

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

تاکید عارف بر ضرورت تحول رویکرد حکمرانی در حوزه فرهنگ و هنر پس از جنگ ۱۲ روزه

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌های دولت برای اقتصاد فرهنگ و هنر، بر ضرورت تغییر و تحول رویکرد حکمرانی در این حوزه به ویژه پس از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد و گفت: نباید یک نفر و یا شورای تامین برای فرهنگ و هنر کشور برخلاف نگاه بزرگان و مصوبات شورای انقلاب فرهنگی تصمیم‌گیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *