آخرین خبرها

جنایت جدید داعش در شهر فلوجه عراق

تروریست‌های داعش امروز شنبه بیش از ۵۰ نظامی و عضو کمیته‌های مردمی عراق را در شهر فلوجه واقع در استان الانبار به صورت دسته‌جمعی اعدام کردند.

به گزارش "چغادک نیوز"، مهر به نقل از المیادین خبر داد، تروریست های داعش امروز شنبه در ادامه اقدامات تروریستی خود علیه مردم عراق، ۵۳ نظامی و عضو نیروهای مردمی را در شهر فلوجه واقع در استان الانبار به صورت دسته جمعی اعدام کردند.

در همین ارتباط، کمیته های مردمی با صدور بیانیه ای ضمن محکومیت شدید این اقدام، خواستار آغاز فوری تحقیقات وزارت دفاع در این خصوص شدند.

وقوع یک انفجار تروریستی در منطقه ای واقع در مرکز بغداد نیز لحظاتی پیش به کشته شدن ۲ غیرنظامی و زخمی شدن ۵ تن دیگر انجامید.

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *