پرترددترین استان کشور در ایام نوروز

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان گفت: گیلان با میزبانی از بالغ بر ۶ میلیون گردشگر در کنار استان مازندران عنوان پرترددترین استان کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش "چغادک نیوز"، رضا علیزاده عصر امروز در جریان بازدید از تاسیسات گردشگری استان گیلان اظهار کرد: در نوروز امسال بالغ بر ۶ میلیون نفر گردشگر در گیلان اقامت یافتند.

وی افزود: گیلان در کنار استان مازندران پرترددترین استان کشور را به خود اختصاص داده است، ضمن اینکه در نوروز امسال بالغ بر یک‌هزار و ۳۷۴ نفر گردشگر خارجی از اماکن گردشگری این استان بازدید کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری این استان بازدید کردند، تصریح کرد: ماسوله و موزه میراث روستایی بیشترین بازدیدکنندگان را داشته است.

وی ضریب اشغال مراکز اقامتی ثابت گیلان در نوروز امسال را ۹۰ درصد ذکر کرد و گفت: ۴۰۹ هزار و ۷۴۲ نفر از موزه‌ها و اماکن تاریخی گیلان بازدید کردند که ۰٫۵ درصد بیشتر از سال گذشته بوده است.

علیزاده گفت: یک‌هزار و ۱۸۰ واحد اقامتی شامل هتل، اماکن اقامتی و مسافرکاشانه و ۳۸۹ مدرسه برای پذیرایی از گردشگران نوروزی آماده بودند.

وی مجموع اقامت گردشگران نوروزی کشور در گیلان را حدود یک درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته ذکر کرد و متذکر شد: با وجود بارش متناوب باران و سرمای هوا در چند روز از تعطیلات نوروزی آمار اقامت گردشگران در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تفاوت چندانی نداشته است.

 
منبع: فارس

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *