آخرین خبرها

خودکشی دست‌جمعی بیش از ۳۰ راننده چینی

بیش از ۳۰ راننده تاکسی در چین پس از خودکشی دسته‌جمعی و معترضانه بستری شدند.

به گزارش "چغادک نیوز"، این راننده‌های تاکسی در یکی از خیابان‌های منطقه «وانفوجنگ» که از مراکز خرید قشر متوسط چین است یافت شدند.

بیش از ۳۰ راننده تاکسی که در مرکز پکن، پایتخت چین دست به اعتراض زده بودند به بیمارستان انتقال یافتند. گمان می رود آنها برای نشان دادن اعتراض خود اقدام به خودکشی کرده و پس از خوردن سم دفع آفات، مسموم شدند.

به گزارش بی‌بی‌سی، بر اساس گزارش‌ها این معترضان از استان «هیلانجینگ» در شمال شرق به پایتخت آمده‌اند تا علیه افزایش مبلغ پرداختی رانندگان به شرکت‌های تاکسیرانی اعتراض کنند.

در چین رانندگان تاکسی سالانه مبلغ ۴۰۰۰ یوان در سال تعرفه می پردازند و رانندگان معترض شکایت داشتند که مبلغ تعرفه‌ای که برای رانندگان تاکسی در استان هیلانجینگ مقرر شده از تعرفه رانندگان تاکسی در پکن بالاتر است.

 
منبع: ایسنا

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

تاکید عارف بر ضرورت تحول رویکرد حکمرانی در حوزه فرهنگ و هنر پس از جنگ ۱۲ روزه

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌های دولت برای اقتصاد فرهنگ و هنر، بر ضرورت تغییر و تحول رویکرد حکمرانی در این حوزه به ویژه پس از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد و گفت: نباید یک نفر و یا شورای تامین برای فرهنگ و هنر کشور برخلاف نگاه بزرگان و مصوبات شورای انقلاب فرهنگی تصمیم‌گیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *