- 28 بهمن 1393
- ایران و جهان
- کد خبر 32211
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

یک شاعر زن مغربی در واکنش به صدور حکم قطع دست یک مغربی متهم به سرقت در عربستان، قطع عضو گردشگران عرب خلیج فارس را که برای بی بند و باری به مغرب میروند، خواستار شد.
به گزارش "چغادک نیوز"، "ملیکه مزان" زن شاعر مغربی به صدور حکم قطع دست برای یک جوان مغربی متهم به سرقت که در عربستان کار می کرد، به شدت واکنش نشان داد.
این شاعر جنجالی در واکنشی عجیب به صدور این حکم، در صفحه شخصی خود در فیسبوک از مقامات مغرب خواست، عربهای حوزه خلیج فارس را که تحت پوشش گردشگر و برای انجام اعمال غیراخلاقی به مغرب سفر می کنند، به مجازات قطع عضو محکوم کند.
وی از مقامات قضایی مغرب درخواست کرد که این مجازات را برای افرادی که از حوزه خلیج فارس تنها با هدف "گردشگری جنسی" به مغرب می روند، در نظر بگیرد.
مغرب یکی از مقاصد اصلی آن دسته از گردشگران عرب خلیج فارس است که برای رفتارهای غیراخلاقی سفر می کنند.
منبع: العالم
false
true
false
true