آغاز حذف یارانه پردرآمدها

سخنگوی دولت گفت:ایرانیان خارج از کشور که از افزایش قیمت‌ها متاثر نشده‌اند در اولویت حذف هستند و در داخل کشور نیز براساس مصوبه مجلس اقشار پردرآمد از دریافت یارانه حذف خواهند شد.

به گزارش "چغادک نیوز"، به نقل از فارس: محمد باقر نوبخت امروز در حاشیه دومین همایش ملی استاندارهای حسابداری در جمع خبرنگاران از آغاز حذف یارانه پردرآمدها خبر داد و گفت: ایرانیان خارج از کشور که از افزایش قیمت‌ها متاثر نشده‌اند در اولویت حذف هستند و در داخل کشور نیز براساس مصوبه مجلس اقشار پردرآمد از دریافت یارانه حذف خواهند شد.

وی گفت: علاوه بر ۴۵۰۰ میلیارد تومان اعتباری که برای طرح تحول سلامت اختصاص یافته، در سال آینده ۱۳۰۰ میلیارد تومان برای یارانه سود تسهیلات در نظر گرفته می‌شود.

سخنگوی دولت تاکید کرد: دولت به دنبال اجرای درست قانون هدفمندی یارانه ها است، که براساس آن حداکثر ۵۰ درصد درآمد به دست آمده از محل اجرای این قانون بین خانوار‌ها تقسیم شود و بخشی از آن در تولید، بهداشت و درمان هزینه شود.

به گزارش فارس از مجلس شورای اسلامی بررسی بودجه سال گذشته مصوب کرد یارانه پردرآمدها حذف شود که دولت از این کار به دلیل عدم امکان شناسایی پردرآمدها استنکاف کرد و در بررسی بودجه سال آینده مجلس حذف یارانه افراد با درآمد بالای بیش از ۲٫۵ میلیون تومان در ماه را پیشنهاد داده است.

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *